Ellingsberg Regnskap AS       

Autorisert Regnskapsførerselskap

Daglig leder Autorisert Regnskapsfører Ole Anders E. Ellingsberg 

Nyheter

                                                           
Startside Nyheter Hvem er vi ? Tjenester / Priser Kontakt oss Adresse/Åpningstider Tips om nettsteder "Bygland"

 

Opp

Nyheter fra foretaket og endringer på Web-området

                                                                            

Her viser vi siste nytt og de nyeste tilleggene på Web-området. Hvis du har besøkt oss før, og vil vite hva som er nytt, kan du sjekke her først. 

Spørsmål kan også stilles til Ole Anders Ellingsberg på e-postadresse: regnskap@ellingsberg.no

 

21.februar 2012:

Vi har opprettet en ny bankkonto for regninger sendt ut fra AS'et, men den gamle kontoen er fremdeles aktiv men vi foretrekker at den nye konto som er trykt på giroen blir brukt i fremtiden.

Ellers så vente vi barn i mars 2012 og kontoret vil i den sammenheng kunne være stengt eller har kortere åpningstid en normalt uten varsel pga av dette. Så lurt å ringe å avtale tid på forhånd. PS: Telefonen vil så langt det er mulig være betjent mellom 10-16 alle hverdager selv om kontoret er stengt.

5.desember 2011:

Vi har opprettet nytt AS i høst og driften vil f.o.m. 1/1/2012 kun gå igjennom AS'et istedenfor det gamle enkeltpersonforetaket. De gammel oppdragsavtalene og prisavtaler som dere kunder har inngått med enkeltpersonforetakt vil gjelde inntil ny og oppdatert oppdragsavtale med AS'et blir inngått. Dere blir innkalt i løpet av 2012 for ny oppdragsavtale uten at det påløper timehonorar for medgått tid til denne. Bankkonto dere skal betale nye regninger på blir den samme så dere vil merke liten eller ingen praktisk forskjell etter nyttår. Det vil bli sendt ut informasjonsbrev før nyttår om dette med flere detaljer. Ha en fin adventstid.

2. mars 2011:

Har oppdatert undersiden om Byglandskontoret som nå er blitt lukket. Setesdalskundene vil nå i fortsettelsen bli betjent fra Vennesla kontoret og med hjemmebesøk.

14. oktober 2010:

Har oppdatert undersiden om forsinkelsesrenter og purregebyr som ligger under hovedsiden om Tjenester/Priser.

1/9/2009

Nytt: Flytting av kontoret i Vennesla!

F.o.m. 1/9/2009 holder vi til i Torsbyvegen 18, 4700 VENNESLA. Det ligger i sentrum av Vennesla rett ved Prix og Vennesla Tidende. Du finner inngangen til kontoret i fra den lille plassen som ligger bak MX-Sport. Samme telefonnummere som før. (oppdatering pr 2/3/2011: Vi deler inngang med postbanken Eiendom)

Ny postadresse blir/Er nå: PB 260, 4703 VENNESLA.

November 2008

Ellingsberg Regnskap har blitt samarbeidende regnskapskontor med Norges Bondelag:

Norges Bondelag har en stor avdeling med folk som jobber med faglig spørsmål rundt regnskap mv. innen landbruksnæringen og disse har i tillegg også stor kompetanse innen andre næringer og vi er derfor glade for å kunne annonsere at vi har blitt med i nettverket deres som et samarbeidende regnskapskontor. Avdelingen driver med utstrakt virksomhet innen kurs og oppdateringsservice som også kontorer med minimal landbruk andel blant kunden ofte benytter seg av for å holde seg oppdatert etter kravene til autorasjon av regnskapsførere. Vi føler dette vil sikre kompetanse tilgangen vår utover landbruksspørsmål for å kunne følge opp være kunder faglig også i fremtiden og håper dette vil bli til nytte for alle våre kunder ellers også.

Historiske og "gamle" nyheter: (Kun utvalgte nyheter beholdt av de gamle.)

17. August 2007:

- Linda Johansen (ny ansatt) har begynt på opplæring som regnskapsassistent. Skal jobb i fast deltidsstilling og erstatte arbeidskraften til Øyvind som sluttet i 1/1/07.

PS Begynte fra 1/5/2008 i full stilling.

1. Januar 2007:

- Deltidsansatt Øyvind Sørheim har gått over i fast stilling på heltid i annet regnskapsbyrå, vi ønsker lykke til :)

14. August 2003:
 
        Ellingsberg Regnskap opprettet hjemmeside/Web-område på Internet.

Hit Counter

 

Startside ]

Copyright © 2003 Ellingsberg Regnskap
Sist endret: 19/1/2011 Hit Counter