Ellingsberg Regnskap AS       

Autorisert Regnskapsførerselskap

Daglig leder Autorisert Regnskapsfører Ole Anders E. Ellingsberg 

Hvem er vi ?

                                                           
Startside Nyheter Hvem er vi ? Tjenester / Priser Kontakt oss Adresse/Åpningstider Tips om nettsteder "Bygland"

 

Opp

Ellingsberg Regnskap? Hvem er vi:

Ellingsberg Regnskap AS er et lite regnskapskontor hvor autorisert regnskapsfører Ole Anders Eikeland Ellingsberg er daglig leder og faglig ansvarlig. Firmaet er underlagt kontroll fra Kredittilsynet og frivillig kontroll fra NARF (Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening). I 2002 sluttet Ole Anders E. Ellingsberg hos sin daværende arbeidsgiver, siden 1994, for å satse på å bygge opp et eget regnskapskontor fra bunnen av. Firmaet var organisert som et enkeltpersonsforetak frem til sommeren 2011, mens driften etterpå skal gå i nytt AS stiftet 1/7/2011. I tillegg er Linda Johansen fast ansatte som regnskapsmedarbeid.

 

Ole Anders Eikeland Ellingsberg:

Er Autorisert Regnskapsfører, medlem av NARF, daglig leder og faglig ansvarlig for regnskapskontoret. Ole Anders sitt autorasjonsnummer i Regnskapsførerregisteret er 22117. Ole Anders er født i 1970, har jobbet innen yrket siden 1993 og tok før det 3 års utdannelse på BI-Gjøvik på diplom økonomstudiet med spesialisering på regnskap og skatteplanlegging. Ole Anders har spesiell god kunnskap innen områder som gjelder f.eks. landbruksregnskap, håndverkere, byggfag, butikk, entreprenør, transport, sosiale tjenester og kunstneriskutøvelse, men også har vært borti mye annet.

Vei beskrivelse til kontoret ligger på siden Åpningstider.

Målsetting

Vi yter tjenester i kvalitetsmessig toppklasse innen for våre fagfelt. Som andre små firma har vi muligheten og fleksibiliteten til å tilpasse våre produkter fullt ut etter kundens ønsker og behov til en konkurransedyktig pris. Vi skal være et kunnskapssenter for økonomiske spørsmål og tjenester, enten vi selv utfører tjenesten eller henviser til andre fagfolk vi mener kan gi bedre hjelp. Vi vil derfor være nøye med hvilke samarbeidspartner vi velger og hvem vi setter være kunder i kontakt med av våre utvalgte samarbeidspartnere som f.eks. revisorer. Vi ønsker kun å knytte til oss de beste innen revisjon, rådgivning, jus og andre fagområder hvor vår egen kompetanse ikke er høy nok alene. Økonomi og handel drives og bygges på gjensidig tillit, nytte og fortjeneste, og vi ønsker derfor å gjøre vårt gjennom stadig heving av kompetanse og kvalitet hos oss og hos våre kunder slik at våre kunder kan styrke sin egen situasjon og lønnsomhet i fremtiden.

Hit Counter

 

Startside ]

Copyright © 2003 Ellingsberg Regnskap
Sist endret: 19/1/2011 Hit Counter